Prvi sastanak Projektnog tima

Prvi sastanak Projektnog tima

Prvi sastanak Projektnog tima 1381 1036 Prospekt

Nijemci – 11.09.2017.

Sastanak je započeo pozdravnim riječima i riječi dobrodošlice g. Vjekoslava Belajevića, načelnika Općina Nijemci. Nakon čega je uslijedilo predstavljanje projektnih partnera sudionici sastanka su ukratko predstavili svoj rad. Dragan Kosanović predstavio je Općinu Ruma, a potom Martin Nikolić predstavio je HBA Vranac. Milan Pupovac je sve prisutne upoznao s Srednje poljoprivredne i prehrambene škole SFA „Stevan Petrović-Brile“, a g. Stevan Kovačević s radom Konjičkog kluba „Srem” i gospodin Aleksandar Alimpić je kratko upoznao sudionika s KP Domom.

Bojana Lanc predstavila je dio Projektnog tima iz Srbije, a Marina Karačić dio projektnog tima iz Hrvatske.

Voditeljica projekta, Marina Karačić, predstavila je projekt HORIS. Iako su projektni partneri bili dobro upoznati s projektom i aktivnostima, dobili su bolji uvid u dinamiku projekta, trajanje, provedbu, ciljeve, projektne aktivnosti i očekivane rezultate rezultate. Također su stekli jasan uvid u aktivnosti drugih projektnih partnera.

Partneri su razmatrali dinamiku provedbe projekta i prošli kroz svoje uloge u za određene aktivnosti, pružio im stručnu pomoć u savjetovanju i provedbi.