SAJAM NOVI SAD

SAJAM NOVI SAD

SAJAM NOVI SAD 1299 866 Prospekt

U sklopu Projekta HORIS – Horse Ride in Srijem i projektne aktivnosti AT.1.7. članovi Projektnog tima, predstavnici Projektnih partnera dana 5. listopada 2018. godine posjetili su 51. međunarodni sajam „Lorist“ – sajam turizma u Novom Sadu.

Put na sajam predstavnici s Hrvatske strane započeli su u ranim jutarnjim satima putničkim autobusom iz Nijemaca, te su krenuli prema Novom Sadu, gdje su im se pridružili predstavnici Projektnih partnera i predstavnici ciljanih skupina iz Srbije. Svi sudionici zajedno su obišli Sajam i sudjelovali na utakmicama preponskog jahanja.

Putovanje je trajalo jedan, a sudjelovalo je 10 predstavnika Projektnih partnera iz Hrvatske i 10 predstavnika Projektnih partnera iz Srbije.

Svrha ovoga putovanja je educirati se o potencijalima u turizmu i izmijeniti iskustva. Od velikog značaja bilo je posjetiti sajam takve vrste, obzirom da je najveći u regiji, te prikupiti informacije koje će biti korisne u provedbi projekta HORIS, pa i u promicanju turizma u cijeloj prekograničnoj regiji.