Četvrti sastanak projektnog tima

Četvrti sastanak projektnog tima

Četvrti sastanak projektnog tima 1299 866 Prospekt

Nijemci – 17.10.2018.

Na samom početku 4. sastanka Projektnog tima  sve prisutne pozdravila je voditeljica projekta Marina Karačić. Kroz period 2 koji je započeo 01.12.2017. pa sve do 31.05.2018. provedeno je niz aktivnosti. Kroz kratku prezentaciju voditeljica projekta je podsjetila kako je uspješno predan partnerski i projektni izvještaj, te kako su zaprimljene FLC potvrde za sve partnere na projektu.

HBA Vranac je u ovom periodu uspješno nabavio opremu za konje, odore su još u izradi . HBA Vranac i Općina Nijemci su pohađali Trening početnog jahanja, a u tijeku je i formiranje grupe za terapijsko jahanje.

Putovanje u Sloveniju i Austriju „Primjeri dobre prakse“  bit će odrađeno kroz mjesec studeni. Od sajmova u ovom periodu posjetili smo 05. listopada 2018. godine Novosadski sajam, dok nas u idućem periodu očekuje i proljetni sajam u Gudovcu koji se već tradicionalno održava u mjesecu travnju. U pripremi je dokumentacija za javnu nabavu kočija i omnibusa u Općini Nijemci, te priprema za javnu nabavu nadstrešnice za životinje. U tijeku je izgradnja ceste-konjičke rute. Srpski projektni partneri u ovom tekućem periodu uspješno su odradili nabavu kočija. U tijeku su građevinski radovi u SFFA i HBA Srem.