POZIV NA EDUKACIJU “Konji i turizam”

POZIV NA EDUKACIJU “Konji i turizam” 150 150 Prospekt

POZIV NA EDUKACIJU "Konji i turizam"

Općina Nijemci i Konjogojska udruga Vranac iz Donjeg Novog Sela, pozivaju Vas na Edukaciju „Konji i turizam“.
Edukacija će se održati kroz dvije Panel rasprave na temu Konji i turizam (razmjena iskustava), i predstavljanje opreme Konjogojske udruge Vranac, Donje Novo Selo.

Cilj ove edukacije je razmijeniti iskustva na temu konja, turizma i očuvanja kulturne baštine, razgovarati o prilikama i poteškoćama s kojima se susreću pružatelji usluga u turizmu i vlasnici konja.

Sudionici panel rasprave su osobe iz znanstvene zajednice, predstavnici konjičkih klubova, predstavnici pružatelja turističkih usluga, članovi udruga, te članovi projektnog tima.

Panel rasprava će se održati u Pastoralnom centru župe Nijemci, u dva termina:

Panel rasprava – Konji i turizam
Termin održavanja edukacija
1. termin 14.06. (petak), od 17 sati
2. termin 15.06. (subota) od 11 sati

U prostorijama Pastoralnog centra je predviđeno predstavljanje rada Konjogojske udruge Vranac, i opreme koju je udruga nabavila kroz projekt HORIS – Horse Ride in Srijem.

Predstavljanje opreme KU Vranac
Termin 15.06. (subota) od 14 sati

Edukacija je namijenjena vlasnicima obiteljskih gospodarstava, pružateljima usluga u turizmu, članovima konjičkih klubova, te zainteresiranoj široj zajednici.

Edukacija se organizira u sklopu provedbe projekta HORIS – Horse Ride in Srijem, te uz sklopu Manifestacije Divan je kićeni Srijem.
Nositelj projekta: Općina Nijemci, a projektni partneri su Općina Ruma (SRB), Konjogojska udruga „Vranac“, Donje Novo Selo (HR) , Srednja poljoprivredna prehrambena škola “Stevan Petrović-Brile”, Ruma (SRB), Konjički klub „Srem“, Sremska Mitrovica.

Trajanje projekta: 01. rujan 2017. – 31. kolovoz 2019, ukupna vrijednost projekta: € 1.417.632,24

Cilj projekta: Obogatiti i diversificirati turističku ponudu u prekograničnom području Srijem koja se temelji na kulturnoj i prirodnoj baštini regije – suživot čovjeka i konja kroz stoljeća.

POZIV NA EDUKACIJU "Konji i turizam" POZIV NA EDUKACIJU "Konji i turizam"